Workshop Masterclass JOWA-7631-2

MASTERCLASS workshops!

Over deze workshop

De Masterclass workshops kenmerken zich niet alleen door het aanleren van vaardigheden en kennisoverdracht, maar ook door het leren van en mét elkaar! Een Masterclass workshop bestaat uit verschillende praktijkdagen en bespreekavonden die over een langere periode zijn verspreid. Daardoor zien de deelnemers elkaar regelmatig en er is tijdens de bijeenkomsten veel ruimte voor interactie / uitwisseling en het inspireren van elkaar. De verschillende masterclass workshops hebben steeds een ander thema en een andere ‘opbrengst’.

Het is niet noodzakelijk om een ervaren natuurfotograaf te zijn als je aan deze Masterclass workshops deel wilt nemen, maar enige ervaring (bijvoorbeeld opgedaan tijdens de 1-daagse workshops) is wél handig. Stuur een mail als je twijfelt of dit iets voor jou is!

Naast de Masterclass workshops die op de site staan zijn er regelmatig groepen die na één van deze Masterclass workshops bij elkaar blijven en als groep ‘verder’ willen. Vaak kiezen we dan een specifiek project of samenhangend thema. Het aantal bijeenkomsten en de locaties wordt in onderling overleg afgesproken en een weekend kan zelfs onderdeel uitmaken van een dergelijke ‘Masterclass op maat’. In 2023 heb ik weer 7 verschillende Masterclass groepen! Heb je in de toekomst (ná 2023) hiervoor belangstelling dan kun je dat altijd aangeven.

Wanneer

Algemene informatie