Boot Camp

Inspiratie Boot Camp 2.0 2023

Over deze workshop

Inspiratie Boot Camp 2023

Yes, ook in 2023 verzorgen we (Bart Siebelink, Theo Bosboom en Johan van de Watering) weer een bootcamp 2.0 weekend! Dit keer strijken we neer op het prachtige en fotogenieke Ameland.

Het zal uitdagend en pittig zijn, maar vooral ook ontzettend gezellig, inspirerend en leerzaam. Je zult regelmatig nieuwe inzichten opdoen die je horizon zullen verbreden en je verder zullen helpen met je fotografie.

Dit exclusieve programma is voor iedere (gevorderde) fotograaf die actief op zoek is naar verdieping en inspiratie en daar graag een weekend hard voor wil werken met een groep gelijkgestemden. Je bent op zoek naar eigenheid en verdieping op het creatieve vlak en bent bereid om nieuwe stappen te zetten.

Evenals bij onze eerdere Inspiratie Boot-Camps kun je een uitdagend, afwisselend en intensief programma verwachten. Het wordt een prikkelende afwisseling van fotograferen, reflecteren, uitproberen en presenteren, waarbij ook het nabewerken de nodige aandacht zal krijgen.

Het thema van dit Boot Camp 2.0 luidt: De fotograaf als regisseur. Qua opzet en inhoud is het gelijk aan ons vorige Boot Camp op Texel, al geeft een ander eiland natuurlijk wel weer andere mogelijkheden!

Dit Boot Camp duurt van vrijdagmiddag 31 maart (14.00 uur) tot zondag 2 april (ca 15.00 uur). Het vindt plaats op Ameland. Hier beschikken we over een eigen accommodatie met vrije uitloop naar de omgeving.

Heb je belangstelling, klik dan hier om jezelf op te geven of mail me voor meer informatie!

 

Hartelijke groet,

Theo Bosboom

Bart Siebelink

Johan van de Watering

Wanneer

vrijdag 31 maart 2023 - zondag 2 april 2023

Waar

Ameland

Prijs

€ 475,-

Inclusief

– programma en begeleiding
– koffie, thee en water tijdens de sessies
– 21% BTW

Exclusief

– Accommodatie (vol pension). Hiervoor betaalt u apart bij de accommodatie (€ 134,50 pp bij een gedeelde kamer of €193,50 bij een privékamer)
– Vervoer van en naar locatie
– Veerboot
– Extra consumpties
– Extra kosten voortvloeiend uit Covid-gerelateerde of andere onvoorziene omstandigheden

Inschrijven

Mail voor vrijblijvende belangstelling voor een Boot Camp in 2024