Nieuwe website online!!!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is mijn nieuwe website klaar. En ik ben er erg blij mee!!

Door allerlei redenen is alles wat langer blijven liggen dan gepland. Bovendien had ik wat ‘onhandige’ gebruikerswensen waardoor alles weer wat opgeschoven moest worden.
Maar nu hebben ik dan eindelijk een frisse nieuwe site met bijgewerkt portfolio en workshop overzicht. Vooral dat laatste is voor mij erg belangrijk omdat het nieuwe workshopseizoen al over een week of 6 gaat beginnen. Inschrijving kan nu ook via een online inschrijfformulier, dus dat is heel handig!

Het portfolio is up-to-date en alhoewel veel beelden al via facebook waren te zien staan ze nu allemaal mooi bij elkaar. Ook een verse blog die iets te maken heeft met deze portfolio’s.
Veel kijkplezier!

Met dank aan Benjamin Kuijten van Kaymill voor het bouwen!!

 

Posted in