Masterclass I 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Diverse data 2019 (zie schema)

Informatie
De masterclass natuurfotografie bestaat uit een serie van 4 praktijkdagen en 5 bespreekavonden.

De dagen ‘in het veld’ hebben steeds een ander thema. De eerste bijeenkomst aan het strand focussen we vooral op landschapsfotografie, waarbij elementen als compositie, dieptewerking, balans en werken met lange sluitertijden en filters aan bod komen. De tweede workshopdag zijn we in het sprookjesachtige Hallerbos onder Brussel en dat is een perfecte locatie voor zowel landschap als macrofotografie. Op de derde bijeenkomst gaan we naar klaprozenvelden in de omgeving van Oosterhout. Echt een locatie voor macrofotografie, maar ook voor het toepassen van enkele creatieve technieken. De laatste dag gaan we naar het vennengebied ‘De Flaes’ en het dal van De Reusel (onder Tilburg). Hier kijken we o.a. hoe een bepaalde sfeer vastgelegd kan worden met een foto.
Ongeveer 3 weken ná iedere workshopdag gaan we op een avond de foto’s bespreken die op die dag zijn genomen. Tevens zal er dan een vooruitblik zijn op de volgende praktijkdag.

De masterclass is vooral bedoeld voor (natuur)fotografen met enige ervaring en met de wens om zich meer te verdiepen in de vaardigheden en technieken die bij natuurfotografie een belangrijke rol spelen. Er zal ruimte zijn voor individuele leervragen. Ik zal uiteraard aanwijzingen geven en zaken uitleggen, maar doordat we een heel jaar lang samen op pad gaan en foto’s bespreken zullen we ook erg veel van elkaar leren!

Veel aandacht zal er geschonken worden aan het leren herkennen en vooral het ontwikkelen van een eigen stijl! De eindopdracht van deze Masterclass is dan ook het samenstellen van een portfolio van foto’s die passen bij jouw stijl van fotograferen!

De praktijkdagen zullen plaatsvinden op wisselende dagen en de bespreekavonden zijn op maandag- of dinsdagavond in Roosendaal van 19.30 – 22.00 uur.

Locatie(s)

Startbijeenkomst op maandagavond 18 februari 2019 te Roosendaal
Zaterdag 9 maart 2019: strand Zeeland (bespreekavond maandag 1 april 2019)
Woensdag 17 april 2019: Hallerbos te Brussel (bespreekavond maandag 20 mei 2019)
Vrijdag 7 juni 2019: Klaprozen te Oosterhout (bespreekavond dinsdag 25 juni 2019)
Zaterdag 21 september 2019: De Flaes Esbeek (bespreekavond dinsdag 8 oktober 2019)

Prijs
€ 525,- p.p.

Aantal deelnemers
Maximaal 9

Inclusief
Lunch tijdens de praktijkdagen, koffie/thee op de bespreekavonden, 21% BTW

Exclusief
Overige consumpties tijdens de praktijkdagen

Inschrijven

Via het inschrijfformulier!

Of stuur een e-mail naar info@johanvandewatering.nl
Je ontvangt dan een mail met alle verdere informatie en inschrijfvoorwaarden.
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”2″ gap=”0″ grid_id=”vc_gid:1510000704902-b8627bce-8f52-1″][/vc_column][/vc_row]

Posted in ,