Fotowedstrijd 2016

Ieder jaar organiseer ik voor de deelnemers aan mijn fotoworkshops een fotowedstrijd en een Nieuwjaarswandeling. Door een griepje was alles een beetje uitgesteld, maar vanochtend (zondag 12 februari 2017) was dan eindelijk de prijsuitreiking. Theetuin Kortenhoeff was bijna te klein voor alle aanwezigen, maar het was daardoor wél erg gezellig!
Mijn belangrijkste drijfveren voor het geven van workshops is om mensen te inspireren en om ze iets proberen te leren en ik was dan ook supertrots op het resultaat! Niet alleen op de uiteindelijke winnaars, maar op iedereen die de moeite had genomen om al zijn/haar foto’s van het afgelopen jaar eens door te spitten en foto’s in te sturen! Héél erg bedankt daarvoor! Er zaten vele prachtige beelden bij, maar uiteindelijk kunnen er maar een aantal worden ‘uitgeroepen’ tot prijswinnaar of eervolle winnaar.
De vakkundige jury (David Pattyn, Gerard Leeuw, Frans Tijink en Filip van Boven) had een prachtige selectie gemaakt, waarvoor mijn dank!
Dank ook aan alle sponsoren die bijgedragen hebben aan deze wedstrijd met prijzen e.d.: CameraTools, BirdPix/PiXperience, Artifex Graphics, SAAL digital, Sigma Benelux, van Duuren media, Natuurfotomagazine en last but not least Landschap v.z.w.

 

Dit zijn de winnende foto’s:

totaal facebook

En de eervolle vermeldingen:

totaal facebook-ev

 

 

 

JOWA--9969

JOWA--9916

JOWA--0017

JOWA--9911

JOWA--0002

 

 

 

JOWA--9955

JOWA--9964

 

JOWA--0069

JOWA--0093

 

JOWA--0099

JOWA--0134

 

 

Posted in ,